Buitenlandse vastgoedbeleggers kunnen vanaf 27 september 2013 een Spaanse verblijfsvergunning krijgen door één of meerdere woningen te kopen, mits het bedrag gelijk is aan of groter is dan € 500.000.

De Spaanse verblijfsvergunning «Golden Visa» stelt de buitenlandse investeerder in staat om in Spanje te verblijven en door Europa te verhuizen.

Om dit gouden visum te verkrijgen, moeten investeringen voldoen aan een van de volgende voorwaarden:

  • Doe een investering ter waarde van € 500.000 of meer.
  • De investering van 500.000 euro moet kosteloos zijn.
  • De aanvrager moet aantonen dat de investeerder eigenaar is van het onroerend goed of onroerend goed voor het minimumbedrag van € 500.000. Hiervoor moet u het certificaat of de certificaten van eigendom van het eigendomsregister overleggen dat overeenkomt met het onroerend goed of de eigendommen.
  • Om een ​​huis te kopen, is het alleen nodig om de NIE te hebben. Het is niet verplicht om een ​​bankrekening te hebben in Spanje, hoewel het wel wordt aanbevolen.
  • Zorg voor een openbare of particuliere ziektekostenverzekering in Spanje.
  • Andere veel voorkomende vereisten, zoals: niet illegaal in Spanje zijn, ouder zijn dan 18 jaar, geen strafblad hebben en een ziektekostenverzekering hebben

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen voor meer informatie.

Visa Oro Residencia Española. 
 El permiso de residencia española “Golden Visa” permitirá el inversor extranjero residir en España y desplazarse por toda Europa. Scat Realty Inmobiliaria.

EIGENSCHAPPENLIJST SCAT REALTY